Izlet v čudovita mesta Kvarnerja - Uživajte na vzhodni obali Istre!

Izlet v čudovita mesta Kvarnerja

Čudovit izlet v slikovite obmorske kraje s prekrasnimi razgledi na kvarnerske otoke!

Cena izleta:

od 37,90€ na osebo

Kam vas peljemo:

REKA (opcija: TRSAT) > OPATIJA > slikoviti LOVRAN > mistični PLOMIN (opcija: Labin) > kosilo v istrski konobi


ŽELIM PODROBNEJŠO PONUDBO

Opis izleta:

Čudovit izlet v mondeni Kvarner, kjer se bomo ustavili v najlepših obmorskih krajih: Reki, Opatiji, Lovranu in Plominu! To so kraji z zanimivo zgodovino in prekrasnim razgledom na kvarnerske otoke. Ogledali si bomo vse glavne znamenitosti tega območja. Namesto Lovrana lahko obiščemo tudi Labin, ki je skozi zgodovino veljal za središče vzhodne Istre. Nahaja se kakšen kilometer v notranjost, tako da ni ravno obmorsko mesto, je pa izjemno lepo. Ob koncu dneva bo sledilo dobro kosilo v eni izmed istrskih konob v notranjosti Istre, kjer nam bodo postregli z istrsko kulinarko.

Kaj izlet vključuje:


  • kosilo v istrski konobi
  • potrebne vstopnine
  • ostalo po programu
  • vodenje in organizacijo

Mnenja naših zadovoljnih strank

 

Povedati moram, da je program dvodnevno doživetje Kvarnerja bil točno to, kar smo pričakovali.
Ko sem vas kontaktirala nisem vedela, kako točno opisati kaj bi želeli, a očitno ste začutili in pripravili To, kar je bilo v mojih mislih, krasen program. Hvala vam. Super ste in zagotovo bomo še sodelovali. Všeč nam je, da vaši vodniki nudijo sproščenem kolektivu točno toliko kot potrebujejo. Hotel je bil res lep, kot ste obljubili. Dan preživet skupaj z njimi je bil sproščujoč, točno tak, kot smo ga potrebovali. Polni vtisov, lepih spominov in morske barve smo se vrnili domov.

ga. Barbara Lackovič, Zdravstveni dom Krško

Izveden izlet ter vodenje s podanimi informacijami lokalnega vodiča je s strani vseh udeležencev, tudi tistih, ki ne obvladajo hrvaškega jezika, ocenjen kot odlicno. Sprejem, prijaznost ter program gostitelja pri kosilu pa je bil izjemen saj smo skoraj pozabili, da je potrebno odriniti domov.

g. Ljubomir Ocvirk, Sindikat upokojencev KS 90

Izlet je bil super. Pohvalila bi tudi vašega lokalnega vodiča, ki se je zares potrudil. Hvala za celotno organizacijo, vse je bilo res super!

ga. Marina Rožman, kolektiv Vrtec Gornja Radgona

© Vse pravice pridržane 2024 Autentica