Izlet z ladjo: Krk - Rab - Pag - Specialisti za nepozabna doživetja

Izlet z ladjo: Krk – Rab – Pag

Odkrivajte najlepše kotičke Kvarnerja z ladjo in si privoščite morskih oddih ter skok v kristalno čisto morje!

Cena izleta:

od 49,90€ na osebo

Kam vas peljemo:

KRK - RIBJA MALICA - RAB - KOSILO NA LADJI - PAG - ZLATA PLAŽA - KRK


ŽELIM PODROBNEJŠO PONUDBO

Opis izleta:

Kvarner vabi na izlet z ladjo med nešteto otoki, ki vabijo s svojimi prelepimi plažami, starodavnimi mesti in naravno dediščino! Pluli bomo med otoki Krk – Rab – Pag in obiskali nekaj najlepših kotičkov in znamenito Zlato plažo. Med izletom bomo v spremstvu vodnika raziskovali staro mesto Rab, majhno mestece Lun na Pagu in videli najstarejše oljke na Jadranu. Da bo izlet sproščen in poletno obarvan, bodo poskrbeli postanki in prosti čas za kopanje in ostale morske radosti. Med uživanjem na morju vas bo posadka postregla z ribjo malico in kosilom na ladji, ki bo s prekrasnim razgledom na čudoviti Kvarner in kristalno čisto morje, gotovo nekaj nepozabnega! Privoščite si morski oddih na ladji in raziskujte Kvarner z ladjo!

Ladja, na kateri boste pluli, je velika in namenjena tudi plovbi po razburkanem morju, kar se v Kvarnerju rado zgodi. Zelo je prostorna, lepo urejena, čista. Posadka je zelo dostopna in prijazna. Na ladji se boste počutili dobrodošle in zelo prijetno.

Samo za organizirane skupine.

Kaj izlet vključuje:


  • Celodnevna panoramska vožnja z ladjico
  • Dobrodošlica z aperitivom,
  • Ribja malica (sardele na žaru in kruh)
  • Kosilo na ladjici (riba ali meso na žaru, priloga in kruh ter pijača)
  • Celodnevno vodenje vodnika z licenco
  • Ostale oglede in obiske po programu

Mnenja naših zadovoljnih strank

 

Rada bi povedala tudi to, da smo bili zelo zadovoljni tako z organizacijo in programom izleta kot tudi s prijazno posadko ladje ter vodičkama na Rabu in Pagu. Izvedeli smo veliko novega o krajih, ki smo jih obiskali, ter se naužili prelepega morja in sonca. Tako kot ste obljubili, nismo bili ne žejni ne lačni. Z eno besedo – čudovito doživetje.

ga. Helena, kolektiv OŠ center Novo mesto

© Vse pravice pridržane 2024 Autentica