Izlet z ladjo: Poreč - Rovinj - Limski kanal - Enodnevni izleti

Izlet z ladjo: Poreč – Rovinj – Limski kanal

Zaplujte na nepozaben izlet z ladjo po najlepšem zahodnem delu Istre s stoterimi otočki!

Cena izleta:

od 49,90€ na osebo

Kam vas peljemo:

POREČ > ROVINJ > LIMSKI KANAL > (VRSAR) > POREČ


ŽELIM PODROBNEJŠO PONUDBO

Opis izleta:

Odpravili se bomo na izlet z ladjo, ki je prirejena za prevoz potnikov. Vkrcanje: Poreč. Pot nas bo peljala do najlepših obmorskih istrskih mest ter znamenitega Limskega kanala. Tekom izleta si bomo vzeli čas tudi za postanek v Rovinju in Vrsarju. V Rovinju nas bo po želji pričakal tudi vodnik – domačin, s katerim si bomo ogledali vse skrite lepote tega romantičnega obmorskega mesta. Medtem nam bo naš kapitan pripravil ribiško kosilo, ki bo prijalo ob kozarčku dobrega vina. Na ladji nas bo zabaval tudi glasbenik z živo glasbo! Za zaključek izleta na valovih Jadranskega morja se v poznih popoldanskih urah vrnemo v Poreč.

Samo za organizirane skupine.

Kaj izlet vključuje:


  • Celodnevna panoramska vožnja z ladjico
  • Ribiško kosilo na ladjici
  • Živa glasba na krovu
  • Ostale oglede in obiske po programu
  • Organizacijo

Mnenja naših zadovoljnih strank

Tako svojem imenu , kakor v imenu udeležencev sobotnega izleta se Vam iz srca zahvaljujem za predlog in organizacijo izleta z ladjo. Preživeli smo prečudovit dan s posadko, katera je, več kot lahko pričakuješ, poskrbela za dobro vzdušje in počutje na ladji. Vodenje med plovbo v slovenskem jeziku, živa glasba, postrežba..... . Skratka preživeli smo prečudovit dan, ki nam bo za vedno ostal v spominu.

g. Miro Železnik, predsednik DZA Vrhnika

Najprej se vam želim zahvaliti za vaše korektno in res prijazno sodelovanje v vsem času dogovarjanj, usklajevanj in organizaciji.

Naš izlet je res potekal brez zapletov, v prijetnem ambientu, nadvse prijazni posadki in dobri energiji prisotnih na ladji. Mislim, da si česa takšnega pred pričetkom nebi mogla želeti. Zadovoljstvo zaposlenih je bilo videti na njihovih obrazih in mislim, da lahko z za gotovostjo trdim v imenu vseh, da tega dne ne bomo pozabili in se bo o njem še dolgo govorilo.

Moja ocena je čista 10 in hvala vam za to.

V bodoče vam želim še veliko uspešno izpeljanih izletov in zadovoljnih izletnikov. Jaz bom na glas izrazila svoje zadovoljstvo in vas priporočila svojim kolegom. Verjamem, da je najboljša reklama iz ust do ust.

Hvala in srečno!

ga. Marjana Marzidovšek, kolektiv Obi

V imenu prisotnih na izletu z ladjo se vam iskreno zahvaljujem. Vse se je odvijalo tako, kot ste mi sporočili. Še posebej bi pohvalila vas, ker ste bili v komunikaciji realni, kapitana, njegovo posadko, hrano, postrežbo, glasbo, ki ni motila klepetanja. Prijetno smo bili presenečeni nad čistočo ladje. Bila je popolnoma čista, še posebej sanitarije. Želim vam lep začetek tedna in veliko uspehov v vašem delu!

ga. Ivica Knaflič, kolektiv vrtca Gorje

Z izletom smo bili ekstra zadovoljni. Bilo je vse tako kako smo se dogovorili, pa še veliko boljše.

g. Bojan Markovič, direktor Dolenjske pekarne (Žito d.o.o.)

Zahvaljujemo se vam za organizacijo izleta, udeleženci so bili navdušeni in zadovoljni.
Še enkrat hvala in upam, da bomo še kdaj sodelovali.

ga. Ivica Gnezda Šuligoj, sindikat Mercator d.d.

Dovolite mi, da se zahvalim za vrhunsko izvedbo mojega praznovanja. Vse je bilo tako kot ste napisali in še veliko več. Vsi smo navdušeni. Še enkrat hvala.

ga. Radovanka s prijatelji ob praznovanju Abrahama

© Vse pravice pridržane 2024 Autentica