Kulinarična pravljica na Krasu - kulinarični izlet po Krasu - Nepozabno doživetje Krasa

Kulinarična pravljica na Krasu – kulinarični izlet po Krasu

Sredi spokojnih kraških vasic doživite pristne kraške okuse na domačijah, ki jih domačini s ponosom ohranjajo takšne, kot so bile nekoč!

Cena izleta:

od 57,90€ na osebo

Kam vas peljemo:

ŠTANJEL > PRŠUT IN TERAN NA KRAŠKI OSMICI > PRI KRAŠEVKI DOMA (butična domačija s pokušino) > PLISKOVICA > MEDENA ZGODBA KRASA > KRAŠKA VEČERJA NA IDILIČNI DOMAČIJI


ŽELIM PODROBNEJŠO PONUDBO

Opis izleta:

V objemu pristnih kraških okusov in gostoljubnih Kraševcev boste pozabili na vsakdan in sproščeno uživali v ambientu, ki ga na Krasu poznajo že stoletja. Na eni od kraških osmic se bomo razvajali s pregrešno dobrim kraškim pršutom in odličnim kraškim teranom…  V osrčju Krasa bomo doživeli kraško medeno zgodbo pri čebelarjih z dolgoletno družinsko tradicijo in se odpravili domov h Kraševki, ki nam bo na svojem borjaču postregla z bogato pokušino svojih domačih dobrot. Čudovit izlet po Krasu bomo zaključili na domači večerji na idilični kraški domačiji.

Kaj izlet vključuje:


  • pravljičen sprehod po Štanjelu
  • kraška malica na osmici
  • pri Kraševki doma (obisk butične domačije s pokušino likerjev, sirupov, namazov, frtalje…)
  • medena zgodba Krasa
  • večerja na idilični domačiji
  • vodenje in organizacija

Mnenja naših zadovoljnih strank

S sodelavci smo se na izletu z vašo agencijo imeli zelo lepo. Vodenje je bilo ravno prav izobraževalno, poljudno in duhovito, da smo se nekaj naučili in ob tem še zabavali. Pohvala velja tako organizatorju kot vaši vodnici. Verjamem, da se še srečamo.

ga. Urška Močnik, direktorica Kolektor EVT sistemi d.o.o

Vsi udeleženci smo bili prijetno presenečeni nad uspehom tega dneva. Za vse zadeve, ki so bile v planu je bilo dovolj časa, nikjer nismo dobili občutka, da se mudi, da moramo hiteti. Skupina je delovala sproščeno in med nami je vladalo veselo, prijetno vzdušje. Zelo veliko vlogo - ali pa vso zaslugo pri tem je imel naš včerajšnji vodnik. Skupino je znal povezati in si prislužiti njeno pozornost. Seveda smo udeleženci kmalu začutili, da je vodnik poln informacij, da govori iz preverjenih zgodovinskih dejstev.... in smo mu pozorno prisluhnili, čeprav je morda kdo izmed nas že kdaj obiskal te kraje, točke.

ga. Barbara Zelenec, KTD Hotedršica

Z izletom smo bili v celoti zadovoljni vsi, še to srečo smo imeli, da smo pri takšnem vremenu, imeli čudovito vreme. Vse je bilo tako, kot mora biti in še posebna pohvala vodiču, ki je res pravi profesionalec, z veliko znanja in izkušenj. Hvala lepa za vse.

g. Sretko Pejić, direktor, SZ Ruski car d.o.o.

Vsebina in izvedba celotnega programa je bila super, slišali in videli smo veliko zanimivih podatkov o deželi, ki smo jo obiskali, vse skupaj pa se je ujelo še z lepim vremenom tako, da si lepšega načina preživetja dneva ne bi mogel zamisliti…. Vsekakor se vam zahvaljujem za odlično organizacijo, vodički pa za ves vložen trud!

g. Roman Bračič, Sindikat SPES

Imeli smo se nadvse lepo. Prijetna družba, krasen vodnik, odlična hrana in pijača in tudi vreme nam je bilo zares naklonjeno. Vsi skupaj smo bili izredno zadovoljni z izletom, ki nam je dal novih moči za nadaljnje delo. Kar tako naprej, super ste! Hvala za dobro organizacijo še enkrat.

ga. Andreja Knez Knafelj, Valens d.o.o.

© Vse pravice pridržane 2024 Autentica