Istrska kulinarična pravljica - Nepozaben izlet v Slovensko Istro

Istrska kulinarična pravljica

Okusite utrip podeželja Slovenske Istre in se popoldan sprostite ob morju! Izlet, kjer boste pozabili na vsakodnevne skrbi!

Cena izleta:

od 55,90€ na osebo

Kam vas peljemo:

KRAJŠI SPREHOD MED OLJČNIKI IN VINOGRADI (opcija: POMJAN S ŠAVRINKO) > čudovite KRKAVČE > OBISK OLJARNE > istrsko kosilo na domačiji > KOPER - postanek ob morju > OBISK VINARJA V DEŽELI REFOŠKA


ŽELIM PODROBNEJŠO PONUDBO

Opis izleta:

Izlet v Slovensko Istro, ki s svojimi razgledi na idilične istrske vasice na gričku, prostrane oljčne nasade in vinograde začara vsakega obiskovalca, da se vedno znova vrača.

Za jutranjo rekreacijo se bomo sprehodili po stari vaški poti in uživali v čudovitih razgledih na oljčnike, vinograde in morje v daljavi. Prijazni gospodarji nam bodo na stežaj odprli tudi vrata tradicionalne torkle (oljarne), kjer bomo okušali dobrote iz oljk in oljčnega olja. Nikakor ne bomo zamudili niti raziskovanja ozkih kamnitih uličic v čudoviti vasici Krkavče. Po istrskem kosilu na eni od domačij se bomo zapeljali do morja in se sprehodili po romantičnih ulicah koprskega mestnega jedra. Po želji si bomo lahko privoščili tudi kavico ali sladoled ob morju. Za avtentičen zaključek si bomo privoščili še skok v deželo refoška, kjer bomo pri domačinih odkrivali vsebino vinskih sodov in degustacijo začinili z odličnim narezkom! To je izlet v Slovensko Istro, ki ga ne boste zlahka pozabili!

Kaj izlet vključuje:


  • istrska “marenda” (kosilo z dvema hodoma)
  • obisk torkle/oljarne z degustacijo
  • obisk istrskega vinarja z degustacijo ob domačem narezku
  • ostale degustacije domačih izdelkov
  • srečanja z domačini
  • potrebne vstopnine
  • ostalo po programu
  • vodenje in organizacijo

Mnenja naših zadovoljnih strank

Iskreno se vam zahvaljujem za odlično organizacijo ekskurzije, vse kulinarične dobrote in pokušine pri izjemno prijaznih prebivalcih te prelepe pokrajine. Posebna zahvala naši vodički, ki nas je vse navdušila s svojo toplino, prijaznostjo, strokovnostjo in pravim občutkom za razpoloženje ljudi in pravo mero potrebnih informacij. Z vami bomo še odkrivali očem skrite kotičke, ki si res zaslužijo našo pozornost. Hvala za prekrasen dan. Z vami bomo še potovali in odkrivali naše prekrasne pokrajine.

ga. Irena Poljanšek Sivka, kolektiv OŠ Šalek

Potovanje po primorski deželi je bil čudovit, glede na to, da nas jo večina vsaj enkrat letno obišče, je žal nismo poznali na način, kot ste nam jo predstavili na tem izletu. Imeli smo se super, kar potrjujejo zadovoljni pogovori med sodelavci, prav tako so (smo) bili izredno zadovoljni z načinom vodenjem vodnika in njegovim pristopom. Seveda me že opominjajo, da želijo v bodoče potovati v slogu tega izleta.

ga. Marica, podjetje TDS

Izlet je bil nadvse odličen. Vaša organizacija in izvedba je bila popolna. Nimam nobenih pripomb, vaša vodnika sta fanta, ki dobro vesta kaj delata, znata z ljudmi in skupaj smo se vse sproti dogovarjali. Pri vsakem posameznem ogledu je bilo ravno dovolj časa in ni bilo nič nepotrebnega čakanja. Vsi sodelavci so pohvalili organizacijo in izvedbo izleta, tako da sem bila tudi sama zelo počaščena in dobre volje zaradi zaupanja, ki sem ga sproti doživljala v čudovitem sobotnem dnevu.
Z veseljem vas bom predlagala tudi drugim kolegom. Še enkrat, iskrena hvala.

ga. Maruša Buletinac, kolektiv Vrtec Mladi rod, Ljubljana

Želela bi vam sporočiti, da smo se imeli v petek super. Celoten kolektiv je bil izjemno navdušen nad celotno izvedbo, tudi vodič nam je bil zelo v redu. Kar nekaj sodelavcev je reklo, da bodo ponovili ta izlet, s svojimi družinami.

ga. Barbara, EVT sistemi d.o.o.

Istrsko pravljico smo za naš kolektiv izpeljali kot strokovno ekskurzijo, motivacijsko aktivnost ob začetku šolskega leta ter priložnost za povezovanje kolektiva. Program je bil odlično izpeljan. Spoznali smo kraje, ki jih redko obiščemo ali pa sploh ne poznamo, uživali smo v kulinariki Primorske, avtentični govorici, tudi vreme nam je bilo naklonjeno. Vodenje je bilo strokovno, ravno prav obsežno, vodnika sta se znala prilagoditi skupini. Hvala za dobro pripravo, izvedbo in sodelovanje pred samo izvedbo.

ga. Milena Vidovič, kolektiv OŠ Rodica

Kot ste obljubili, z vašo pomočjo smo doživeli čudovit dan v Slovenski Istri. Še posebej bi radi pohvalili vašo vodičko, ki nam je res dobro in zanimivo prikazala Slovensko Istro in običaje. Hvala vam.

ga. Andreja, Poclain Hydraulics

Lepote istrskih vasi, prijazni gostitelji z odlično ponudbo in lepo vreme, ki nas je spremljalo, so nam dejansko pričarali pravo istrsko pravljico. Domov smo se vrnili polni lepih vtisov, ki jih bomo prenesli tudi drugim. Prenesite našo zahvalo in lepe pozdrave tudi vaši vodički, ki nas je odlično vodila in z dobro voljo "okužila" tudi nas.

ga. Ivanka Medvešček, Društvo računovodskih in finančnih delavcev Brežice

© Vse pravice pridržane 2024 Autentica