Izlet na avstrijsko Koroško - zibelko slovenstva - Enodnevni izleti

Izlet na avstrijsko Koroško – zibelko slovenstva

Odkrivajte lepote in skrite kotičke avstrijske Koroške in spoznajte našo deželo onkraj državnih meja...

Cena izleta:

od 34,90€ na osebo

Kam vas peljemo:

VRBSKO JEZERO IN VAS OTOK > CELOVEC > GOSPA SVETA > VOJVODSKI PRESTOL > POZNO SLOVENSKO KOSILO


ŽELIM PODROBNEJŠO PONUDBO

Opis izleta:

Pravijo, da se mora vsak Slovenec povzpeti na Triglav. Vsaj tako močni narodni simboli so tudi knežji kamen, Gosposvetsko polje in Vojvodski prestol. To ter še mnogi drugi so simboli slovenstva, pomniki in mejniki našega obstoja in ponosa, ki jih bomo obiskali na našem izletu po avstrijski Koroški – zibelki slovenstva.

Kaj izlet vključuje:


  • pozno kosilo
  • potrebne vstopnine
  • strokovno vodenje
  • organizacijo
  • DDV

Mnenja naših zadovoljnih strank

Na izletu je bilo zelo lepo. Vse je potekalo tako, kot smo se dogovorili. Na avstrijskem Koroškem smo doživeli učne ure o slovenski prisotnosti na teh tleh. Obiskali smo vse mejnike in se jim poklonili. V cerkvah v vasi Otok in Gospe sveti je zadonelo ubrano slovensko petje. Navkljub temu, da nam je vreme nekoliko nagajalo je bilo razpoloženje izletnikov vrhunsko. Skupna ugotovitev je, da so takšni tematski izleti zelo zanimivi in koristni. Ponovno ste dokazali, da je Autentica vredna zaupanja. Hvala vam za vse naše nasmehe.

ga. Ljubica Mikša, Društvo upokojencev podjetja Krka d.d.

Včeraj smo pričele s novim telovadnim letom. Pogovor pred pričetkom je tekel le o izletu. Vse so izredno zadovoljne, preživele smo prekrasen dan. Vaš vodnik si od vseh 42 zasluži čisto desetko. Hrana izvrstna, postrežba hitra in prijazna. Je pa imel izlet eno veliko napako-prehitro je minil :) Žene so rekle, da imajo izleti s Autentico poseben čar. Torej iskrena hvala in naslednje leto ponovimo s novim programom!

ga. Alenka Kompara in družba s telovadbe

Zelo v redu. Program je bil zanimiv, vreme krasno, kosilo čudovito. Še posebej se zahvaljujemo vodiču Andražu za kakovostno vodenje, ima veliko znanja in zna povezati teme tako da nam ni bilo dolgčas, pa tudi nasmejati nas je znal. V imenu društva Ljubiteljev Martina Krpana se vam zahvaljujem za dobro organizacijo in sproščeno voden izlet.

ga. Majda Pavlič, Društvo Ljubiteljev Martina Krpana

Pozdravljeni, imeli smo se odlično. Lep izlet, dober šofer in odličen vodnik. Z ogromno znanja, obvlada celotno področje, zgodovino in sedanje razmere, se lepo prilagodi skupini, hkrati pa je simpatičen in duhovit. Nas je kar velikokrat nasmejal in popravil vzdušje. Se priporočamo tudi za v bodoče.

ga. Darja Delač Felda, kolektiv OŠ Ob Rinži

Preživeli smo res lep dan. Bilo je prijetno, sproščeno, s tempom, ki nam je povsem ustrezal.. Vaš vodnik je živa enciklopedija: poln znanja, ki nam ga je podal na prijeten in zanimiv način, veseljem smo ga poslušale... Ja, in hrana…. odlična, pravi izbor! V imenu vseh 12 »punc« se zahvaljujem za vso pomoč pri izvedbi izleta… Lep pozdrav, in zagotovo se še srečamo!

ga. Danica Pustatičnik, Upravna enota Velenje

Imeli smo se zelo lepo. Hvala za precudovito organiziran izlet z vašo vodnico. Za piko pa nam je služilo tudi vreme. Verjamem, da se bodo naše poti še križale!

ga. Mojca Eržen, Turistično društvo Eržen

© Vse pravice pridržane 2023 Autentica