Izlet po alpski tromeji - Enodnevni izleti

Izlet po alpski tromeji

Odpeljite se v svet čudovitih jezer, dolin in vrhov, kjer smo Slovenci pustil svoj močan pečat!

Cena izleta:

od 30,90€ na osebo

Kam vas peljemo:

BAŠKO JEZERO >ZILJSKA DOLINA > TRBIŽ > OVČJA VAS > MANGARTSKA JEZERA > pozno slovensko kosilo


ŽELIM PODROBNEJŠO PONUDBO

Opis izleta:

Izlet po alpski tromeji je izlet skozi 3 države (Slovenijo, Avstrijo, Italijo), kjer je prepletenost kultur močno zaznamovala to območje. Skozi karavanški predor se bomo zapeljali na Avstrijsko Koroško – deželo tisočerih jezer, kjer bomo obiskali slavno Baško jezero ter nadaljevali našo pot v Ziljsko dolino, kjer bomo prisluhnili zanimivim zgodbam o Slovencih v teh krajih, o potresu, podorih, “štehvanju”… Iz Avstrije bomo prestopili v Italijo, kjer bomo obiskali Trbiž mesto na tromeji ter nekoč najbolj slovensko kanalsko vas – Ovčjo vas. Pred zaključkom bomo obiskali še Mangartsko jezero – ogledalo julijskih vršacev, kjer se boste počutili kot v pravljici! Izlet bomo sklenili z okusnim slovenskim kosilom in strnili vtise z avtentičnega izleta po alpski tromeji… .

Kaj izlet vključuje:


  • slovensko kosilo
  • potrebne vstopnine
  • ostalo po programu
  • vodenje in organizacijo

Mnenja naših zadovoljnih strank

 

Najlepše se vam zahvaljujem za organizacijo sobotnega izleta po alpski tromeji. Vse je potekalo po načrtu in brez težav, še vreme nam je bilo res naklonjeno. Sam izlet je bil navdušujoč za kar gre resnična zahvala profesionalnosti vodenja ogleda s strani vašega vodiča, ki je udeležencem vseskozi na zanimiv način podajal obilo informacij. Hvala vam še enkrat za vse in upamo, da se še srečamo na kakšni od vaših destinacij.

ga. Jolanda Polanec, Društvo diabetikov Kranj

Naj se najprej zahvalim za odlično organiziran izlet. Vse je potekalo tako, kot smo pričakovali, organizacija in vodenje sta bila odlična, videli smo veliko in tudi kosilo je bilo takšno, kot sem pričakovala. Torej še enkrat hvala za vse in se slišimo!

ga. Polona Ovsenk Zajc, Društvo upokojencev SKB banke

Vse pohvale vašemu vodiču od vseh udeležencev, zadovoljni smo s celotno organizacijo. Hvala lepa in vas prosimo, da nas obveščate o vaših ponudbah. Lepa hvala od vseh udeležencev in vodstva društva.

ga. Marija Franko, Društvo upokojencev Mozirje

© Vse pravice pridržane 2022 Autentica