Izlet v Trst in druga najlepša mesta tržaške pokrajine - Enodnevni izleti

Izlet v Trst in druga najlepša mesta tržaške pokrajine

Preživite dan v očarljivih mestih ob Tržaškem zalivu, sprehodite se po čudovitem Trstu in uživajte v italijanskem vzdušju!

Cena izleta:

od 33,90€ na osebo

Kam vas peljemo:

čudoviti TRST > romantični MIRAMAR > starodavna PALMANOVA ali OGLEJ > sončni GRADEŽ > odlična domača večerja


ŽELIM PODROBNEJŠO PONUDBO

Opis izleta:

Gre za prelep izlet, kjer sproščeno pohajkujemo po najlepših obmorskih in zgodovinskih krajih Tržaškega zaliva. Izlet začnemo v čudovitem Trstu, ki je v času Marije Terezije veljalo za prestolnico Avstrijskega primorja. Sprehodili se bomo po najlepšem obalnem delu in si na enem izmed trgov vzeli tudi čas za pravo tržaško »kafe«. Nato nas bo pozdravil romantični grad Miramar, s svojimi eksotičnimi vrtovi. Zgodba o princesi Sissi bo ganila predvsem ženski del skupine. Mogočna Poponova bazilika v Ogleju nam bo s svojimi starodavnimi mozaiki pričarala podobe iz stare zaveze. Ogled je bil že v času Rimljanov odskočna deska za osvajanje Istre. Zanimivi so tudi ostanki nekdaj rimskega mesta. Ob koncu se bomo ustavili še na eni izmed najbolj priljubljenih počitniških destinacij v tem delu Italije – v slikovitem Gradežu. Staro mestno jedro s prijetnimi uličicami in trgi vas bo gotovo očaralo. Ob koncu izleta se bomo skozi Vipavsko dolino zapeljali proti domu , po poti pa se ustavili in na eni od prelepih domačij in si privoščili odlično domačo večerjo…

Kaj izlet vključuje:


  • domača večerja
  • srečanja z domačini
  • potrebne vstopnine
  • ostalo po programu
  • vodenje in organizacijo
  • DDV

Mnenja naših zadovoljnih strank

Lahko vam posredujem same pozitivne povratne informacije. Z eno besedo - SUPER, tako izlet, vodič, gostilna…se še slišimo in gremo skupaj z vami na nove izlete.

ga. Vladimira Šuštaršič, ravnateljica, kolektiv Ekonomska šola Novo mesto

V imenu vseh udeležencev včerajšnjega izleta bi se vam rada zahvalila za res prijeten dan, nenazadnje zaradi super vodnika, ki nas je vse navdušil in mu pošiljamo lepe pozdrave!

ga. Maja, kolektiv Gimnazije Ledina, Ljubljana

Sporočam vam, da je bilo na sobotnem izletu po najlepših mestih zamejske Slovenije vse zelo dobro organizirano in da smo se domov vrnile polne lepih vtisov. Seveda je malo prispevalo tudi kičasto lepo vreme! V zadovoljstvo mi je bilo, da je veliko sodelavk povedalo, da bodo zagotovo te kraje obiskale tudi z družinami.

ga. Dušanka Kolarič, kolektiv OŠ Pesnica

Včerajšnji izlet je bil super. Hvala vam za vso organizacijo in odličnega vodiča. Vsi udeleženci so bili z izletom zelo zadovoljni (kljub hudi vročini), vodiča pa so zelo pohvalili (še posebej ženski spol :)). Povedal je bistvene stvari, odgovarjal na zastavljena vprašanja in nas zabaval z ankedotami in šalami.
Zadovoljni smo bili tudi z izbiro osmice, hrano in gostoljubnimi domačini (ter vinom :) )

ga. Ana Dobnikar, Ljudska univerza Radovljica

Ekskurzija, ki ste nam jo pomagali pripraviti in izpeljati je potekala FANTASTIČNO. Vse pohvale! Vse od prevoznika, vodiča, ogledov, večerja … je bilo z eno besedo ODLIČNO. Udeleženci so bili zelo zadovoljni in polni lepih vtisov. Vsekakor vas bom priporočila naprej. Še enkrat hvala in obilo uspeha pri delu.

ga. Polona Papler s svojim kolektivom

Izlet je bil super, tako vodič, kot hrana in gostilna s prijaznim osebjem!

g. Mladen, kolektiv OŠ Hoče

© Vse pravice pridržane 2023 Autentica