Izlet v Rezijo - avtentično doživetje pravljične doline - Enodnevni izleti

Izlet v Rezijo – avtentično doživetje pravljične doline

Naj vas pravljična Rezija očara s svojo naravo, zgodovino in posebno govorico Rezijanov!

Cena izleta:

od 34,90€ na osebo

Kam vas peljemo:

PUŠJA VAS > RAVANCA - SREČANJE Z REZIJANI > REZIJANSKO KOSILO V SREDIŠČU REZIJE > SOLBICA > OBISK MUZEJA REZIJANSKIH POKLICEV


ŽELIM PODROBNEJŠO PONUDBO

Opis izleta:

Rezija, očarljiva dolina ledeniškega izvora, leži pod Kaninom na severovzhodnem delu Furlanije Julijske Krajine. Posebna govorica Rezijanov je le eden izmed zaščitnih znakov prelepih rezijanskih vasi. V dolini Rezije živi nekaj več kot 1300 prebivalcev, porazdeljenih v pet glavnih naselij: Bila, Ravanca, Njiva, Osojane in Solbica. Večino teh krajev bomo obiskali in se srečali z domačini – Rezijani.

Kaj izlet vključuje:


  • kosilo
  • degustacije domačih izdelkov
  • srečanja z domačini
  • potrebne vstopnine
  • ostalo po programu
  • vodenje in organizacijo

Mnenja naših zadovoljnih strank

V imenu društva in v svojem imenu vam sporočamo, da smo bili z izletom v Rezijo zelo zadovoljni. Navdušil nas je tako program izleta , kot ljudje, ki so predstavljali svoje kraje, običaje , preteklost in prihodnost. Največja pohvala pa velja vodiču g. Andreju, ki je vse opravil več kot z odliko. Načrtujemo še kakšen izlet v Istro ali okoliške kraje, takrat pa se spet oglasimo.

Meta Klančar, Društvo za ohranjanje dediščine Gradež pri Turjaku

Enkratno vodenje izleta, kot tudi program. Z veseljem bi ponovili druženje oz. odkrivanje novih destinacij z vašim vodnikom - to ni le moje mnenje temveč mnenje udeležencev. Na izletu ste imeli zahtevno publiko – raziskovalci, akademiki ... in povem vam da jim ni enostavno »potešiti« željo po vedenju. No vodiču je to uspelo. Hvala in pozdrav!

Robert Krajnc, Gozdarski inštitut Slovenije

Imeli smo se lepo , vreme nam je bilo naklonjeno in navdušeni smo bili nad našim vodičem. Toliko vsega nam je povedal in nas odlično vodil skozi cel dan, tako, da smo veliko videli in se imeli res lepo. Odlična organizacija. Še enkrat hvala in nasvidenje do jeseni, ko imamo v našem društvu načrtovan nov izlet.

ga. Majda medved, Društvo upokojencev Šmarje pri Kopru

Sporočamo, da smo bili z vašim vodnikom zelo zadovoljni. Njegovo pripovedovanje je bilo nadvse zanimivo in ravno prav obsežno. Veliko smo izvedeli o zgodovini krajev, mimo katerih smo se vozili, ter tudi o sami Reziji. Vašega vodnika odlikuje izjemna prijaznost in zelo smo mu hvaležni za njegovo potrpežljivost. Zahvaljujemo se Vam za dobro pripravljen program izleta in vašo koordinacijo z nami.

Tatjana Stritar, Biotehniška fakulteta Ljubljana

Imamo samo pozitivne odzive! Vaš vodnik nas je s svojim znanjem in predstavitvijo ter vodenjem izleta, popolnoma navdušil. K vsemu temu pa je pripomoglo tudi vreme ki nam je dan še polepšalo in seveda dobro kosilo. Lep pozdrav in upam, da bomo še koristili usluge vaše agencije.

ga. Marjeta Lavrič, Društvo Psoriatikov Slovenije

© Vse pravice pridržane 2019 Autentica