Kulinarična pravljica v Brkinih - Enodnevni izleti

Kulinarična pravljica v Brkinih

Razvajajte svoje čute s kulinaričnim izletom po neokrnjenih Brkinih, kjer boste spoznavali tradicionalne brkinske okuse in prijazne domačine!

Cena izleta:

od 42,90€ na osebo

Kam vas peljemo:

PEKA KRUHA PO STAREM > SADJARSKA KMETIJA > vasica ARTVIŽE > ODLIČNE DOMAČE MESNINE NA KMETIJI OB VZNOŽJU BRKINOV > EKOLOŠKA SIRARSKA KMETIJA > vasica PREM > TRADICIONALNA BRKINSKA VEČERJA


ŽELIM PODROBNEJŠO PONUDBO

Opis izleta:

Odpravite se nepozabno kulinarično doživetje Brkinov in skupaj z nami odkrivajte čudovito deželo daleč stran od turističnega vrveža. Kulinarična pravljica je edinstveno kulinarično doživetje Brkinov, kjer se med potepanjem po neokrnjeni pokrajini ustavljamo na kmetijah in okušamo pristne domače brkinske okuse, ki nam jih pripravijo gostoljubni domačini. Brkini dajejo odlične pogoje za ekološko živinorejo, tradicionalno sirarstvo, sadjarstvo in žganjekuho. Presenečeni boste nad dobrotami in odlično ponudbo kmetij ter predvsem nad simpatičnimi domačini!

Gotovo bo nekaj posebnega obisk domačije, kjer ob odprtem ognjišču in prasketanju ognja skupaj z domačinko spoznavate skrivnosti peke kruha po starem. Na koncu dneva pa si za “piko na i” privoščite še čisto pravo brkinsko večerjo.

Izlet dodatno začinijo čudoviti razgledi in zanimiva vas Prem s srednjeveškim gradom. Toplina domačinov pa je tista, ki v tej  turistično manj poznani regiji očara vsakega obiskovalca. Brkini se namreč šele v zadnjih letih turistično prebujajo in so zaradi tega ena najbolj neokrnjenih, pristnih regij v Sloveniji. Prepričani smo, da bodo čudovita narava, toplina domačinov in odlična domača kulinarika očarala tudi vas!

Kaj izlet vključuje:


  • domačo večerjo na pristni domačiji
  • degustacije domačih izdelkov
  • srečanja z domačini
  • potrebne vstopnine
  • ostalo po programu
  • vodenje in organizacijo
  • cena izleta vključuje DDV

Mnenja naših zadovoljnih strank

 

Vsi udeleženci izleta z naše šole so bili navdušeni. Predvsem nas je navdušila pristnost in prijaznost domacinov, ki so na zanimiv nacin predstavili stvari, ki jih pocnejo. Da ne govorim o vseh dobrotah, mi smo jih pojedli in popili...skratka izlet bo vsem ostal v lepem spominu.
Hvala za organizacijo in izvedbo.

ga. Urška Colnar, kolektiv OŠ Vrhovci

Sobotni izlet je bil zelo v redu, mislim da se bomo naslednje leto zopet odločili za vašo agencijo. Vsi smo uživali in spoznavali kraje vsem neznane ter življenje prebivalcev na sploh, seveda je pa tudi bilo poskrbljeno da nismo bili ne lačni ne žejni. Vodniku pa smo že v soboto povedali, da smo bili z njim zelo zadovoljni tako da same pohvale za vse. Hvala.

ga. Nuša Bašelj Jagodic, Območni odbor SDS Šenčur

Imeli smo se super. Vodnica je skrbela za nas strokovno in zabavno. Iskrena hvala!

ga. Ema Kozar, Ekonomska šola Ljubljana

© Vse pravice pridržane 2023 Autentica