Tartufi in vino - odkrivanje pristnih okusov Istre - Enodnevni izleti

Tartufi in vino – odkrivanje pristnih okusov Istre

Podajte se na čudovit poldnevni izlet z lovom na tartufe! Okušajte zaklade dežele refoška in se pustite razvajati s pristno istrsko kulinariko z vonjem po tartufih!

Cena izleta:

od 57,90€ na osebo

Kam vas peljemo:

VINSKO RAZVAJANJE (obisk butičnega istrskega vinarja z degustacijo) > SREČANJE S TARTUFARKO IN LOV NA TARTUFE > ODLIČNA VEČERJA NA ISTRSKI DOMAČIJI


ŽELIM PODROBNEJŠO PONUDBO

Opis izleta:

Slovenska Istra očara vsakega obiskovalca s svojimi prostranimi oljčniki in vinogradi, s kamnitimi vasicami vrh gričev in z odlično istrsko kulinariko. Zapeljite se v njeno osrčje, v deželo refoška, kjer najdemo najstarejše istrske vinograde, vrhunsko žlahtno kapljico in…tartufe! Izkušen tartufar nam bo s svojim posebno dresiranim psom razkril skrivnosti lova na tartufe, pri butičnem vinarju pa bomo uživali v žlahtnem refošku! Kulinarično avanturo bomo sklenili z odlično istrsko večerjo z vonjem po tartufih na idiličnem istrskem podeželju … Obiščite deželo tartufov, vina, oljčnega olja in odlične domače kulinarike ter ji pustite, da očara tudi vas!

Kaj izlet vključuje:


  • srečanje s tartufarjem in prezentacija nabiranja tartufov
  • obisk butičnega vinarja z degustacijo istrskih vin ob narezku istrskih mesnin
  • domačo istrsko večerjo
  • vodenje in organizacijo
  • srečanja z domačini
  • ostalo po programu
  • cena izleta vključuje DDV

Mnenja naših zadovoljnih strank

 

Zelo smo bili zadovoljni s vsem! Tako s predstavitvijo tartufarke kot s postrežbo pri vinarju. Bilo je preprosto in pristno. Hvala za ves trud in pripravo dogodka.

ga. Andreja Močnik, poslovna sekretarka, Metrel

Ideja, destinacija kot taka, klapa, vodič, šofer, gostitelji: Vse prima!

ga. Tanja Rupnik, Shop d.o.o.

© Vse pravice pridržane 2024 Autentica