Kulinarično razvajanje med Krasom in Trstom - Doživi Kras in očarljivi Trst

Kulinarično razvajanje med Krasom in Trstom

Sprehodite se skozi okuse Krasa, občutite spokojnost grajskega vrta gradu Miramar ter si v Trstu privoščite "tapravo" tržaško kavo!

Cena izleta:

od 56,90€ na osebo

Kam vas peljemo:

očarljivi ŠTANJEL > OBISK KRAŠKE VINSKE KLETI (zgodba o kraškem pršutu in teranu) > GRAJSKI VRTOVI MIRAMARA > ČUDOVITI TRST > KRAŠKA VEČERJA NA IDILIČNI DOMAČIJI


ŽELIM PODROBNEJŠO PONUDBO

Opis izleta:

Na kulinaričnem izletu po Krasu vas bomo peljali na kmetije, ki trmasto vztrajajo na ponudbi doma pridelane hrane, kjer boste doživeli pristne kraške okuse v ambientu, ki ga na Krasu poznajo že stoletja. V kraški vinski kleti globoko v podzemlju bomo okušali vrhunska kraška vina in spoznali zakaj gresta pršut in teran z roko v roki. Popoldne se bomo sprehodili po grajskih vrtovih gradu Miramar ter obiskali Trst in si na enem izmed tržaških trgov privoščili dišečo tržaško kavo ali znameniti “Campari spritz”! Čudovit dan bomo zaključili na večerji, kjer nas bosta navdušila domača kulinarika in idiličen ambient več sto let stare domačije! Pozabite na vsakdan in se prepustite okusom in gostoljubnim domačinom! Trst in Kras vas zagotovo ne bosta pustila ravnodušne!

Kaj izlet vključuje:


  • kraška večerja na idilični domačiji
  • obisk kraške vinske kleti z bogato degustacijo kraških vin ob narezku kraških mesnin
  • srečanja z domačini
  • potrebne vstopnine
  • ostalo po programu
  • vodenje in organizacijo
  • cena izleta vključuje DDV

Mnenja naših zadovoljnih strank

 

Z izletom smo bili zelo zadovoljni, vse je bilo super. Vodič je bil odličen, hrana in pijača prav tako, v glavnem cela organizacija je bila takšna, da smo bili resnicno zelo zadovoljni in se že veselimo ponovnega srečanja z vami naslednje leto. Hvala, da ste se tako potrudili in nam naredili izlet o katerem bomo še dolgo govorili!

ga. Barbara Lubej Prodanović, Microtronic d.o.o.

Rada bi se Vam, zahvalila za res super organiziran izlet. Vse je potekalo odlicno. Tudi hrana in pijača sta bili pohvaljeni od vseh, ki so se izleta udeležili. Še posebno pa so pohvalili vašo vodnico. So rekli, da tako super vodnice še niso imeli na nobenem izletu do zdaj.

ga. Saša Bohorč, kolektiv Vrtca Zagorje ob Savi

Najlepša hvala za krasno soboto, ki smo jo preživeli na Krasu in zamejstvu. Vse pohvale vodiču, ki nam je sobotni izlet s svojo mladostno vedrino, zagnanostjo in dobro voljo še polepšal. Vsem vam, ki pripravljate podobne dogodke, želimo še mnogo uspešnih izletov. Srečno in najlepša hvala vsem!

ga. Darinka, kolektiv OŠ Komenda

© Vse pravice pridržane 2024 Autentica