Popolno doživetje Slovenske Istre

Popolno doživetje Slovenske Istre

Doživite deželo refoška, tartufov in oljčnega olja! Pojdite od morja pa vse do kamnitih vasic v zaledju v spremstvu domačinov.

Cena izleta:

od 63,90€ na osebo

Kam vas peljemo:

KOPER > LOV NA TARTUFE > DEŽELA REFOŠKA: obisk vinarja z degustacijo ob bogatem narezku > OBISKA OLJARNE: pokušina oljčnega olja > KRKAVČE > Opcija: SREČANJE S ŠAVRINKO > DOMAČA ISTRSKA VEČERJA


ŽELIM PODROBNEJŠO PONUDBO

Opis izleta:

Težko bi kje našli deželo s tako radodarno naravo, blagim podnebjem in tako razgibano zgodovino. Razgibana gričevnata pokrajina s številnimi oljčniki, vinogradi ter drugim mediteranskim rastjem je imela velik vpliv na istrsko kulinariko, ki se je v zadnjih letih uveljavila med gurmani. Pustite nam, da vas zapeljemo na edinstveno popotovanje po Slovenski Istri. Doživite jo vse od morja pa do zaledja. Prepričani smo, da vas bodo skrbno izbrane lokacije ter naši butični ponudniki istrske kulinarike navdušili.

Kaj izlet vključuje:


  • istrska večerja
  • obisk torkle/oljarne z degustacijo
  • obisk istrskega vinarja z degustacijo ob domačem narezku
  • prezentacija iskanja tartufov s psom
  • srečanja z domačini
  • potrebne vstopnine
  • ostalo po programu
  • vodenje in organizacija izleta
  • cena izleta vključuje DDV

Mnenja naših zadovoljnih strank

 

Lepote istrskih vasi, prijazni gostitelji z odlično ponudbo in lepo vreme, ki nas je spremljalo, so nam dejansko pričarali pravo istrsko pravljico. Domov smo se vrnili polni lepih vtisov, ki jih bomo prenesli tudi drugim. Prenesite našo zahvalo in lepe pozdrave tudi vaši vodički, ki nas je odlično vodila in z dobro voljo "okužila" tudi nas.

ga. Ivanka Medvešček, Društvo računovodskih in finančnih delavcev Brežice

Potovanje po primorski deželi je bil čudovito, glede na to, da nas jo večina vsaj enkrat letno obišče, je žal nismo poznali na način, kot ste nam jo predstavili na tem izletu. Imeli smo se super, kar potrjujejo zadovoljni pogovori med sodelavci, prav tako so (smo) bili izredno zadovoljni z načinom vodenjem vodnika in njegovim pristopom. Seveda me že opominjajo, da želijo v bodoče potovati v slogu tega izleta

ga. Marica, podjetje TDS

Izlet je bil nadvse odličen. Vaša organizacija in izvedba je bila popolna. Nimam nobenih pripomb, vaša vodnika sta fanta, ki dobro vesta kaj delata, znata z ljudmi in skupaj smo se vse sproti dogovarjali. Pri vsakem posameznem ogledu je bilo ravno dovolj časa in ni bilo nič nepotrebnega čakanja. Vsi sodelavci so pohvalili organizacijo in izvedbo izleta, tako da sem bila tudi sama zelo počaščena in dobre volje zaradi zaupanja, ki sem ga sproti doživljala v čudovitem sobotnem dnevu. Z veseljem vas bom predlagala tudi drugim kolegom. Še enkrat, iskrena hvala.

ga. Maruša, kolektiv Vrtec Mladi rod, Ljubljana

© Vse pravice pridržane 2024 Autentica