Kulinarična pravljica na Krasu - Enodnevni izleti

Kulinarična pravljica na Krasu

Sredi spokojnih kraških vasic doživite pristne kraške okuse na domačijah, ki jih domačini s ponosom ohranjajo takšne, kot so bile nekoč!

Cena izleta:

od 57,90€ na osebo

Kam vas peljemo:

ŠTANJEL > PRŠUT IN TERAN NA KRAŠKI OSMICI > PRI KRAŠEVKI DOMA (butična domačija s pokušino) > PLISKOVICA > MEDENA ZGODBA KRASA > KRAŠKA VEČERJA NA IDILIČNI DOMAČIJI


ŽELIM PODROBNEJŠO PONUDBO

Opis izleta:

V objemu pristnih kraških okusov in gostoljubnih Kraševcev boste pozabili na vsakdan in sproščeno uživali v ambientu, ki ga na Krasu poznajo že stoletja. Na eni od kraških osmic se bomo razvajali s pregrešno dobrim kraškim pršutom in odličnim kraškim teranom…  V osrčju Krasa bomo doživeli kraško medeno zgodbo pri čebelarjih z dolgoletno družinsko tradicijo in se odpravili domov h Kraševki, ki nam bo na svojem borjaču postregla z bogato pokušino svojih domačih dobrot. Čudovit izlet po Krasu bomo zaključili na domači večerji na idilični kraški domačiji.

Kaj izlet vključuje:


  • pravljičen sprehod po Štanjelu
  • kraška malica na osmici
  • pri Kraševki doma (obisk butične domačije s pokušino likerjev, sirupov, namazov, frtalje…)
  • medena zgodba Krasa
  • kraška večerja na idilični domačiji
  • vodenje in organizacija
  • cena izleta vključuje DDV

Mnenja naših zadovoljnih strank

S sodelavci smo se na izletu z vašo agencijo imeli zelo lepo. Vodenje je bilo ravno prav izobraževalno, poljudno in duhovito, da smo se nekaj naučili in ob tem še zabavali. Pohvala velja tako organizatorju kot vaši vodnici. Verjamem, da se še srečamo.

ga. Urška Močnik, direktorica Kolektor EVT sistemi d.o.o

V imenu celotne skupine,ki se je udeležila nepozabnega izleta,se zahvaljujem. Ne bom opisovala na dolgo in široko;lahko vam samo rečem "ČISTA DESETKA". Zagotovo pa vas ponovno pokličem,da se dogovorimo še za kakšno ponudbo za izlet.

ga. Simona Turecki, Odelo Slovenije

Z izletom smo bili v celoti zadovoljni vsi, še to srečo smo imeli, da smo pri takšnem vremenu, imeli čudovito vreme. Vse je bilo tako, kot mora biti in še posebna pohvala vodiču, ki je res pravi profesionalec, z veliko znanja in izkušenj. Hvala lepa za vse.

g. Sretko Pejić, direktor, SZ Ruski car d.o.o.

Imeli smo se nadvse lepo. Prijetna družba, krasen vodnik, odlična hrana in pijača in tudi vreme nam je bilo zares naklonjeno. Vsi skupaj smo bili izredno zadovoljni z izletom, ki nam je dal novih moči za nadaljnje delo. Kar tako naprej, super ste! Hvala za dobro organizacijo še enkrat.

ga. Andreja Knez Knafelj, Valens d.o.o.

Soboto smo preživeli fantastično, vse je bilo zelo lepo organizirano,« teklo je kot po maslu«, vodič pa je bil prava enciklopedija v malem…Vsi zadovoljni in vsi enakega mnenja – da bi še enkrat ponovili.

ga. Petra Jeras, Elten d.o.o.

© Vse pravice pridržane 2024 Autentica