Zabavni vinski team building v Slovenski Istri

Zabavni vinski team building v Slovenski Istri

Izkusite unikat v Sloveniji - pravi vinski team building! Podajte se na zabavno tekmovanje, okrepite timski duh in postanite sommelier za 1 dan!

Cena izleta:

od 58,90€ na osebo

Kam vas peljemo:

KOPER > ZABAVNI VINSKI TEAM BUILDING PRI ISTRSKEM VINARJU > VEČERJA NA ISTRSKI DOMAČIJI


ŽELIM PODROBNEJŠO PONUDBO

Opis izleta:

Simpatičen, mlad in inovativen vinar nas bo kar s traktorjem zapeljal v svojo vinsko klet, kjer bomo pozorno prisluhnili njegovi zgodbi ter se med bogato degustacijo vin preizkusili v zabavnem vinskem kvizu. Zmagovalna ekipa bo domov odnesla vinsko diplomo in posebno nagrado! Kdor bo želel se bo lahko z našim vodnikom sprehodil tudi po starem jedru Kopra ali pa enostavno užival v kozarčku Refoška ali Malvazije ob morju… Za zaključek pa se bomo prepustili okusom Slovenske Istre na eni izmed najlepših turističnih kmetij v zaledju. Pravo vinsko-gurmansko team building doživetje Slovenske Istre!

Kaj izlet vključuje:


  • obisk istrskega vinarja z ogledom vinske kleti in bogato degustacijo
  • organizacija zabavnega vinskega team buildinga ob ogledu kleti in degustaciji
  • večerja na istrski domačiji
  • animator-vodnik
  • organizacija in DDV

Mnenja naših zadovoljnih strank

 

Imeli smo se zelo lepo, na vinskem team buildingu se je razvil pravi tekmovalni duh (presenetljivo je zmagala je ekipa samih žensk, tako da je bilo v nadaljevanju dneva slišati nekaj šal in (nežaljivih) zbadljivk na moško poznavanje vinske kapljice), pa tudi sicer je vsakemu od nas ostal kak prijeten vtis: sproščen sprehod ob morju, prvo pokušanje oljčnega olje s česnom in citrusi, srečanje z boškarinom itd. Pohvala za organizacijo celotnega dne, vse je teklo kot je bilo dogovorjeno.

ga. Mojca Remškar Planinc, Direktorica občinske uprave Ajdovščina

Vaš animator se je res izkazal in nas animiral, tako da nikomur ni bilo niti za trenutek dolgčas. Ima širino in znanje, zelo razgledan na vseh področjih, tako da povratna informacija – zelo pozitivno. Za naslednje leto se zopet priporočamo in vas kontaktiram, saj ne dvomim, da imate še kakšen podoben program.

g. Milan Malovrh, Goodyear Slovenija

Odziv članov je bil odličen, saj je animator presegel pričakovanja in si zasluži 5 zvezdic. Kar se tiče same organizacije z vaše strani, smo vsi zadovoljni in sem vas priporočil že naprej. Tako da se sigurno še slišimo in organiziramo še kakšen skupinski teambuilding v prihodnjem letu. Želim vam še veliko organizacij podobnih teambulding-ov saj ste odlični.

g. Franci Vehovec, Trelleborg Slovenija

© Vse pravice pridržane 2024 Autentica