Briška pravljica - Naj vas očara dežela opojnih trenutkov!

Briška pravljica

Zapeljite se med očarljive briške griče s prostranimi vinogradi in okusite opojna Goriška Brda!

Cena izleta:

od 45,90€ na osebo

Kam vas peljemo:

NOVA GORICA > SOLKANSKI MOST > ITALIJANSKA BRDA > GONJAČE > SPREHOD MED VINOGRADI > BRIŠKA MALICA > ŠMARTNO > MUZEJSKA ZBIRKA BRIŠKA KLET > BILJANA > OBISK BRIŠKEGA VINARJA


ŽELIM PODROBNEJŠO PONUDBO

Opis izleta:

Na izletu v Goriška Brda smo združili lepoto pokrajine, kulinariko ter energijo prijaznih domačinov. Med drugim boste splezali na znameniti razgledni stolp v Gonjačah ter si ogledali čudovito srednjeveško vasico Šmartno, ki vas bo očarala s svojimi ozkimi uličicami in lepo ohranjeno arhitekturo. Sredi dneva se bomo okrepčali s toplo briško malico. Nekaj posebnega bo gotovo prijeten krajši sprehod med vinogradi, kjer bomo občudovali čudovite razglede na briške griče posejane s češnjami in vinsko trto. Ljubezen do vin, tradicijo in znanje, ki se prenaša iz roda v rod, bomo v zaključku izleta spoznavali v eni briških vinskih kleti ob odličnih vinih in narezku domačih mesnin.

Kaj izlet vključuje:


  • topla briška malica
  • obisk briškega vinarja z ogledom vinske kleti in degustacija vin ob narezku
  • potrebne vstopnine
  • ostale obiske in oglede po programu
  • vodenje in organizacijo
  • DDV

Mnenja naših zadovoljnih strank

 

Z izletom smo bili zelo zadovoljni. Vodiču se bomo še enkrat tudi osebno zahvalili, je super »dečko«. Vodenje je bilo vrhunsko. Všeč nam je bil izbor postankov. Hrana je bila odlična. Oba gostitelja sta bila super. Brda so pa sploh vredna ogleda in obiska. Mislim, da bomo tudi v prihodnje izkoristili vašo ponudbo, da spoznamo še ostale destinacije!

ga. Brigita Križman, GO-ST

Zahvaljujem se za prijeten dan potepanja po čudovitih Brdih. Zahvaljujemo se vodički za prijetno vzdušje, ki ga je ustvarila s svojo domačo duhovitostjo.

ga. Darja, kolektiv OŠ Rečica ob Savinji

© Vse pravice pridržane 2023 Autentica