Kulinarična pravljica na Kozjanskem in Bizeljskem - Autentica.si

Kulinarična pravljica na Kozjanskem in Bizeljskem

Odkrijte kulinarične zaklade Kozjanskega in Bizeljskega ter se prepustite, da vas zapeljejo na pravo gurmansko razvajanje!

Cena izleta:

od 52,90€ na osebo

Kam vas peljemo:

GRAD PODSREDA > POHOD PO GRAJSKI POTI > srednjeveška PODSREDA > EKOLOŠKA KMETIJA IN MLIN S POKUŠINO > OBISK REPNICE Z DEGUSTACIJO VIN > OLIMJE (opcija: etno vas Kumrovec) > ODLIČNA VEČERJA V OBJEMU VINOGRADOV


ŽELIM PODROBNEJŠO PONUDBO

Opis izleta:

Za uvod bomo na Gradu Podsreda popili jutranjo kavico. Sledil bo voden ogled izjemno zanimivega gradu. Židane volje se bomo odpravili na prijeten sprehod po gozdni poti, ki nas bo pripeljala do Podsrede. Po kratkem ogledu starega jedra bomo obiskali ekološko kmetijo na delujočem mlinu na reki in si privoščil bogato pokušino sveže pečenih kruhov, domačih namazov in ostalih domačih dobrot. Sredi dneva bomo obiskali repnico – zares unikatno zgodbo o vinu, kjer si bomo po ogledu podzemnih prostorov tega fenomena privoščili degustacijo vin ob domačih mesninah. Doživetij poln dan bomo nadaljevali v simpatični vasici Olimje. Zaključimo z odlično večerjo na vinogradniški kmetiji v objemu vinogradov!

Kaj izlet vključuje:


  • srečanja z domačini
  • vstopnina in ogled gradu Podsreda
  • obisk repnice z degustacijo vina ob bogatem narezku domačih mesnin
  • obiske ekološke kmetije in mlina
  • odlična večerja na vinogradniški kmetiji
  • ostali obiski in ogledi
  • vodnik domačin
  • stroški organizacije
  • cena izleta vključuje DDV

Mnenja naših zadovoljnih strank

 

Bilo je lepo! Hrane je bilo več kot dovolj in to zelo dobre, tako da smo se res dobro in obilno najedli. Program je bil v redu, naša pričakovanja so bila izpolnjena. Na splošno nimamo pripomb, veseli nas, da delate programe po Sloveniji, tako da z vami lahko odkrivamo nepoznane oziroma manj poznane dele Slovenije, njene običaje, znamenitosti in zanimivosti in pa seveda avtohtono slovensko hrano, ki je značilna za posamezne kraje oziroma regije. Kaj naj rečem, kar tako naprej. Upam, da se še srečamo na kakšnem skupnem izletu.

ga. Bernarda Jurca, SCONTO d.o.o.

Vsi udeleženci so bili navdušeni nad ogledi in neokrnjeno naravo. Predstavitev v mlinu in repnici ter degustaciji v njih si zaslužijo vso pohvalo. Seveda isto velja tudi za vodičko, ki nam je vseskozi podajala zanimivosti glede Kozjanskega. Lepo se zahvaljujem za sodelovanje in tudi v prihodnje se še lahko zgodi, da vas kontaktiramo za kakšno organizacijo izleta.

ga. Marijana Dobravc, praznovanje okrogle obletnice

© Vse pravice pridržane 2024 Autentica