Popolno doživetje Dolenjske

Popolno doživetje Dolenjske

Je Dolenjska na spisku vaših naslednjih doživetij? Če še ni, jo nemudoma dodajte in doživite deželo vinogradov, zidanic in odlične domače kulinarike!

Cena izleta:

od 59,90€ na osebo

Kam vas peljemo:

JUTRO V NEBESIH > ZABAVEN INTERAKTIVEN MUZEJ LOJZETA SLAKA > VINSKA ZGODBA V DOLENJSKI ZIDANICI > KAVICA V NOVEM MESTU > ODLIČNA VEČERJA


ŽELIM PODROBNEJŠO PONUDBO

Opis izleta:

Želite v enem dnevu doživeti vse najboljše kar lahko ponudi vinorodna Dolenjska? Z nami je to čisto mogoče! Osupnite nad prečudovitimi razgledi nad vinogradi, gozdički, polji in zeleno lepotico Krko in to kar z “nebes”. S tem mislimo seveda na krasno razgledno točko nad Šentrupertom od koder pogled seže daleč naokoli in kje lahko spijete jutranjo kavico z nedvomno najlepšim razgledom na Dolenjskem! Zabavajte se z vašo družbo in se nasmejte v “harmonika šovu”, v interaktivnem Muzeju Lojzeta Slaka, kjer lahko skupinsko posnamete čisto samo vaš videospot! Pa tudi pokažete kako ste spretni na “frajtonarci”. Doživite pristno Dolenjsko zidanico ob vznožju slavne Trške gore, z gostoljubnim vinarjem v njegovem vinskem hramu, ob degustaciji njegovih najboljših vin ob, bogatem narezku domačih mesnin! Ne zamudite niti sprehoda po parku Gradu Otočec in kavice v starem jedru Novega mesta in se pustite razvajati okusom Dolenjske na odlični večerji!

 

Možnosti obogatitve programa: ogled muzejske zbirke Renaulta in Adrie, destilarna in čokoladnica z degustacijo,…

Kaj izlet vključuje:


  • vstopnina in voden ogled Muzeja Lojzeta Slaka
  • večerja
  • obisk vinarja v njegovi zidanici in vodena degustacija vin ob bogatem narezku domačih mesnin
  • stali obiski in ogledi
  • vodnik domačin
  • stroški organizacije
  • cena izleta vključuje DDV

Mnenja naših zadovoljnih strank

© Vse pravice pridržane 2024 Autentica