Predbožični izlet na Avstrijsko Koroško - pravljično doživetje adventa!

Predbožični izlet na Avstrijsko Koroško

Obiščite praznični Beljak in Celovec ter pravljično Vrbsko jezero! Naj bo vaš adventni izlet nepozaben in začinjen z okusno gorenjsko kulinariko!

Cena izleta:

od 34,90€ na osebo

Kam vas peljemo:

PRAZNIČNI BELJAK z najlepšim božičnim drevescem > razgledni stolp PYRAMIDENKÖGEL > VRBSKO JEZERO s plavajočim adventnim vencem > Čudoviti ADVENTNI CELOVEC > domača PREDNOVOLETNA VEČERJA na Gorenjskem


ŽELIM PODROBNEJŠO PONUDBO

Opis izleta:

Za čudovito prednovoletno adventno doživetje vam ni potrebno odpotovati daleč stran, Avstrijska Koroška je svojimi božičnimi sejmi le poldrugo uro oddaljena od Ljubljane! Eden od dveh največjih božičnih sejmov na Koroškem najdemo v Beljaku, kjer bomo začeli naš prednovoletni izlet z ogledom lokalnih znamenitosti in obiskom božičnega sejma s skodelico punča ali čaja. V Beljaku bomo videli tudi najlepše koroško božično drevesce… Naredili bomo postanek ob razglednem stolpu Pyramidenkögel in kdor bo želel, se bo lahko tudi povzpel nanj ter užival v razgledu.  Nadaljevali bomo v mondeni Vrbi,  na obali Vrbskega jezera, kjer se predbožičnem času odvija eden najbolj čarobnih božičnih sejmov v Evropi, na samem jezeru pa navdušuje ogromen plavajoči in razkošno okrašen adventni venec. Najlepše bomo prihranili za čas, ko pade mrak. Obiskali bomo adventni Celovec, ki je v prednovoletnem času se posebno čaroben. Božična tržnica staro mestno jedro namreč spremeni v romantično božično pravljico! V vonjavah božičnega peciva, kuhanega vina in ob ritmih vesele glasbe, se bomo sprehodili po praznično okrašenih ulicah, nakupili darila in uživali v lokalni praznični kulinariki na bogato založenih stojnicah… Vrhunec prednovoletnega doživetja bo seveda zaključna večerja na Gorenjskem v eni izmed domačih gostiln na poti proti domu! Ob odlični lokalni kulinariki boste strnili vtise z nepozabnega izleta in se pozabavali z vašimi prijatelji in sodelavci. Naj bo vaše zaključno srečanje zares nekaj posebnega!

SAMO ZA ORGANIZIRANE SKUPINE

Kaj izlet vključuje:


  • prednovoletna večerja v domači gostilni
  • lokalno vodenje
  • ostalo po programu
  • organizacijo
  • cena izleta vključuje DDV

Mnenja naših zadovoljnih strank

© Vse pravice pridržane 2023 Autentica