Prednovoletni Trst in druga najlepša mesta tržaške pokrajine - Enodnevni izleti

Prednovoletni Trst in druga najlepša mesta tržaške pokrajine

Obiščite najlepša mesta tržaške pokrajine in prednovoletni Trst, ki decembra gosti Miklavžev in Božični sejem katera poskrbita za idilično advetno vzdušje!

Cena izleta:

od 39,90€ na osebo

Kam vas peljemo:

slikoviti GRADEŽ > MIRAMAR > PREDNOVOLETNI TRST > večerja na kraški domačiji


ŽELIM PODROBNEJŠO PONUDBO

Opis izleta:

Gre za prelep izlet, kjer sproščeno pohajkujemo po najlepših obmorskih in zgodovinskih krajih Tržaškega zaliva. Obiskali bomo tudi eno izmed najbolj priljubljenih počitniških destinacij v tem delu Italije – slikoviti Gradež. Staro mestno jedro s prijetnimi uličicami in trgi vas bo gotovo očaralo. Popoldan nas bo pozdravil romantični grad Miramar, s svojimi eksotičnimi vrtovi. Zgodba o princesi Sissi bo ganila predvsem ženski del skupine. Ko pade mrak pa v prednovoletni Trst, ki je v decembru zelo lepo adventno okrašen, Miklavžev in Božični sejem pa poskrbita za tisto pravo prednovoletno vzdušje! Priložnost za nakup edinstvenih daril ali le “vin brule” in “porchetta” pod milim nebom, v soju tisočih lučk… Za zaključek pa prednovoletna večerja na eni izmed odličnih kraških domačij s pristnimi okusi Krasa!

Kaj izlet vključuje:


  • domača večerja na kraški domačiji
  • srečanja z domačini
  • potrebne vstopnine
  • ostalo po programu
  • vodenje in organizacijo
  • DDV

Mnenja naših zadovoljnih strank

Lahko vam posredujem same pozitivne povratne informacije. Z eno besedo - SUPER, tako izlet, vodič, gostilna…se še slišimo in gremo skupaj z vami na nove izlete.

ga. Vladimira Šuštaršič, ravnateljica, kolektiv Ekonomska šola Novo mesto

V imenu vseh udeležencev včerajšnjega izleta bi se vam rada zahvalila za res prijeten dan, nenazadnje zaradi super vodnika, ki nas je vse navdušil in mu pošiljamo lepe pozdrave!

ga. Maja, kolektiv Gimnazije Ledina, Ljubljana

Sporočam vam, da je bilo na sobotnem izletu po najlepših mestih zamejske Slovenije vse zelo dobro organizirano in da smo se domov vrnile polne lepih vtisov. Seveda je malo prispevalo tudi kičasto lepo vreme! V zadovoljstvo mi je bilo, da je veliko sodelavk povedalo, da bodo zagotovo te kraje obiskale tudi z družinami.

ga. Dušanka Kolarič, kolektiv OŠ Pesnica

Včerajšnji izlet je bil super. Hvala vam za vso organizacijo in odličnega vodiča. Vsi udeleženci so bili z izletom zelo zadovoljni (kljub hudi vročini), vodiča pa so zelo pohvalili (še posebej ženski spol :)). Povedal je bistvene stvari, odgovarjal na zastavljena vprašanja in nas zabaval z ankedotami in šalami.
Zadovoljni smo bili tudi z izbiro osmice, hrano in gostoljubnimi domačini (ter vinom :) )

ga. Ana Dobnikar, Ljudska univerza Radovljica

Ekskurzija, ki ste nam jo pomagali pripraviti in izpeljati je potekala FANTASTIČNO. Vse pohvale! Vse od prevoznika, vodiča, ogledov, večerja … je bilo z eno besedo ODLIČNO. Udeleženci so bili zelo zadovoljni in polni lepih vtisov. Vsekakor vas bom priporočila naprej. Še enkrat hvala in obilo uspeha pri delu.

ga. Polona Papler s svojim kolektivom

Izlet je bil super, tako vodič, kot hrana in gostilna s prijaznim osebjem!

g. Mladen, kolektiv OŠ Hoče

© Vse pravice pridržane 2024 Autentica