Razvajanje pri briških vinarjih - Enodnevni izleti

Razvajanje pri briških vinarjih

Si želite na vinsko turo kot to počnejo v Provansi? Ni treba daleč! Razvajajte brbončice z vrhunsko kulinariko in odličnimi vini v Goriških Brdih!

Cena izleta:

od 49,90€ na osebo

Kam vas peljemo:

OSLAVJE (italijanska Brda - "Collio") > panoramska vožnja skozi srce "Collia" > OGLED PRESTIŽNEGA GRAJSKEGA POSESTVA Z ZGODOVINSKO VINSKO KLETJO (Collio) > OBISK VINARJA Z DEGUSTACIJO VIN OB BOGATEM NAREZKU > OČARLJIVO ŠMARTNO > DOBROVO > ODLIČNO POZNO KOSILO NA VINARSKI DOMAČIJI


ŽELIM PODROBNEJŠO PONUDBO

Opis izleta:

Goriška Brda je na zemljevid najbolj atraktivnih kulinaričnih destinacij postavila vrhunska žlahtna kapljica, samo kulinariko pa so Brici v zadnjih letih dvignili na najvišji nivo. Kombinacija svetovno priznanih vin in opojnih okusov iz starih briških receptov prepričajo slehernega gurmana in vinskega navdušenca! Na vinsko-kulinarični turi po naši najbolj “eksotični” slovenski pokrajini bomo obiskali italijanski del Brd, ki ga v svetu poznajo po imenu “Collio” in se postavlja ob bok vinskim deželam kot so Toskana, Provansa in druge. Tam bomo obiskali prestižni grad z najstarejšo kletjo v Furlaniji, kjer se je bojda ustavil sam Casanova! V slovenskem delu Brd bomo obiskali enega od najbolj priznanih briških vinarjev ter  doživetje sklenili s pravim kulinaričnim razvajanjem na vinarski domačiji. To je vinska tura po vzoru tistih iz najbolj slavnih vinskih destinacij!

Kaj izlet vključuje:


  • voden ogled zgodovinske vinske kleti na grajskem posestvu
  • obisk priznanega vinarja in ogled vinske kleti z bogato degustacijo vina
  • odlično pozno kosilo na vinarski domačiji s kozarcem vina v kleti
  • srečanja z domačini
  • potrebne vstopnine
  • ostalo po programu
  • vodenje in organizacijo
  • cene izleta vključuje DDV

Mnenja naših zadovoljnih strank

 

Naš izlet po Goriških Brdih smo izpeljali, bilo je res eno lepo in nepozabno druženje. Cela naša ekipa je uživala, Goriška Brda so res fantastična in nikoli ne razočarajo, seveda pa je ogromno odvisno tudi od ljudi, če le ti ustvarijo ustrezno pozitivno energijo. In pri nas tega res ni manjkalo. Rada bi pohvalila tudi vašega vodiča, ki se je res potrudil in nam dal ogromno informacij. Hvala vam še enkrat, da smo lahko izpeljali ta program!

Lilijana Godnič, vodja financ, Rigo d.o.o.

© Vse pravice pridržane 2019 Autentica