Briška treking avantura - Enodnevni izleti

Briška treking avantura

Naj bo vaše doživetje ekskluzivnih Goriških Brd v pristnem stiku z briškimi vinogradi, sadovnjaki in domačini!

Cena izleta:

od 59,90€ na osebo

Kam vas peljemo:

RAZGLEDNI STOLP GONJAČE > sprehod med vinogradi in sadovnjaki > BILJANA > sprehod med vinogradi in sadovnjaki > OBISK VINARJA Z DEGUSTACIJO > očarljivo ŠMARTNO > ZGODNJA VEČERJA NA DOMAČIJI


ŽELIM PODROBNEJŠO PONUDBO

Opis izleta:

Pustite da vas navduši treking avantura med slikovitimi griči in pristnimi okusi Goriških Brd! Podali se bomo med “brajde” in občudovali razglede na našo najbolj prepoznavno vinsko pokrajino. Spomladi bomo občudovali snežno bele nasade cvetočih češenj, v poletnih mesecih pa si bomo utrgali kakšno marelico, breskev ali figo. Jesenska preobleka Goriških Brd bo prava paša za oči. Seveda ne bomo izpustili obiska enega od priznanih briških vinarjev, ki nas bo očaral z vrhunsko žlahtno kapljico in odličnim narezkom, avanturo pa bomo zaključili z odlično zgodnjo večerjo ob poti domov. To je treking avantura, ki je zaradi čudovitih pohodov med vinogradi in vasicami, okusov briške kulinarike ter vrhunskega briškega vina, nikakor ne smete zamuditi!

Kaj izlet vključuje:


  • obisk priznanega vinarja in ogled vinske kleti z degustacijo vin ob bogatem narezku
  • pozno kosilo na domačiji
  • srečanja z domačini
  • potrebne vstopnine
  • vodenje in organizacijo
  • cena izleta vključuje DDV

Mnenja naših zadovoljnih strank

 

Izlet, hrana, vodič super! Celo vreme nam je šlo na roko. Relacija je bila ravno prav dolga, vodič nam je doziral ravno prav informacij, da ni bilo preveč. Hvala še enkrat za krasno organizacijo!

ga. Tina Fröhlich z družbo prijateljev

Z izvedbo izleta smo bili zelo zadovoljni. Vse pohvale gredo vašemu vodniku, ki je poskrbel da smo v lepem sončnem dnevu v Brdih maximalno uživali.

ga. Tamara Borko, Limec Alpha GmbH

© Vse pravice pridržane 2024 Autentica