Zabavna avantura v kraškem podzemlju s kraško kulinariko - Enodnevni izleti

Zabavna avantura v kraškem podzemlju s kraško kulinariko

Skupaj z izkušenim jamarjem raziskujte skrivnostna jamska brezpotja in vaše druženje zaključite na idilični kraški domačiji!

Cena izleta:

od 52,90€ na osebo

Kam vas peljemo:

ZABAVNA PODZEMNA AVANTURA in ODKRIVANJE JAMSKIH BREZPOTIJ> KRAŠKA KOSILO/VEČERJA NA IDILIČNI DOMAČIJI


ŽELIM PODROBNEJŠO PONUDBO

Opis izleta:

Odkrivanje skrivnosti podzemlja po jamskih brezpotjih je avantura, ki jo gotovo ne boste pozabili. Oblecite kombinezon, čelado, karbidovko in gumijaste škornje ter se z našim vodnikom odpravite v dele jam, ki so dostopne samo poklicnim jamarjem. Postali boste jamar za en dan! Po skrivnostnih podzemnih rovih se bomo spustili v podzemni kanjon, kjer boste po toku podzemne reke raziskovali in spoznavali jamske skrivnosti ter odkrili svet jamskih živali. Za popoln zaključek zabavnega doživetja v kraškem podzemlju se bomo zapeljali na idilično domačijo, kjer nam bodo ob bučanju podzemne reke postregli s kraškimi dobrotami.

Trajanje samega doživetja v jami: cca. 3h-4h (s pripravo)

Do 25 oseb.

Kaj izlet vključuje:


  • Najem jamarske opreme
  • Vstopnino v jamo
  • Strokovno vodenje jamarja
  • Kraško kosilo/večerjo na idilični domačiji
  • Nezgodno zavarovanje v jami
  • Organizacijo
  • DDV

Mnenja naših zadovoljnih strank

Naši gostje so bili zelo navdušeni nad celotno izkušnjo. Jama jih je nadvse prevzela. Eden izmed gostov je tudi dejal, da v Ameriki ne moreš najti ničesar tako zabavnega:) Dan se nam je zaključil z odlično pripravljeno hrano, ki je dala piko na "i" celotnemu doživetju. Prepričana sem, da bomo izlet ponovili!

ga. Helena, podjetje Dewesoft

Interin team building je za nami. Bilo je izjemno prijetno in mi smo zelo uživali. Ob teh priložnosti se vam zahvaljujem za "potrpljenje" z nami v času dogovorov in super organizacijo. Navdušeni smo bili nad vašimi vodniki. Prosim predajte jim iskrene zahvale. Veliko smo se naučili na zanimiv in zabaven način. Odlično je bilo povsod kamor smo prišli. Tudi na obeh domačijah, kjer je bila odlična tudi hrana. Skratka, super je bilo! Hvala vsem vam, ker ste nam omogočili to nepozabno dogodivščino.

ga. Petra Vajda, podjetje Intera

Dogodek je bil fenomenalen. Kulinarika, prijaznost ljudi in odlično voden ogled jame. Resnično brez pripomb

g. Žiga Hudolin, Halcom

Zelo na kratko lahko napišem, da je bila izkušnja fantastična in da je vse potekalo kot »po maslu«.
Zahvaljujem se Vam za zares domiseln turistični paket, ki je bil za naš kolektiv kljub dolgi tradiciji povsem nova, prva, izkušnja in po odzivu sodeč, najbrž ne zadnja. Želim Vam še naprej veliko uspešno delo in kar se da veliko domiselnih in ustvarjalnih idej za druženje skupin z različnimi interesi.

ga. Marjana, podjetje Dekor senčila

Vse je bilo odlično! Hvala za organizacijo.

ga. Mateja Kuhar, Q Techna - Institut za zagotavljanje in kontrolo kakovosti d.o.o.

Naši sodelavci so bili navdušeni. Vse je bilo super.Zahvaljujemo se vam za lepo izkušnjo. Upamo da se srečamo še ob kakšni drugi priložnosti.

g. Borut Zupančič, Restavracija Most, Ljubljana

© Vse pravice pridržane 2024 Autentica