Kulinarična treking avantura v Slovenski Istri - Enodnevni izleti

Kulinarična treking avantura v Slovenski Istri

Sprehodite se med idiličnimi oljčniki in vinogradi ter odkrivajte kulinarične skrivnosti Istre daleč stran od turističnega vrveža!

Cena izleta:

od 52,90€ na osebo

Kam vas peljemo:

NOVA VAS > SVETI PETER > ISTRSKA HIŠA z muzejem in ISTRSKA MALICA pod murvo > idilična vasica KRKAVČE > DEGUSTACIJA OLJČNEGA OLJA > POZNO ISTRSKO KOSILO S KOZARCEM VINA V KANTINI


ŽELIM PODROBNEJŠO PONUDBO

Opis izleta:

Obujte pohodne čevlje in se odpravite z nami na potep med idilične vasice, ki se skrivajo daleč stran od vsakdanjega vrveža. Na poti vam bomo pripravili številna kulinarična presenečenja ter zabavna srečanja z domačini. Doživetij poln dan bomo zaključili na poznem istrskem kosilu/večerji na idilični kmetiji s pogledom na soline in Piranski zaliv. Zdravica ob kozarcu vina v gospodarjevi kantini pa bo zgolj pika na “i” vašega druženja v Istri. Izlet, ki ga boste zaradi čudovite narave, prijaznih ljudi, idiličnih vasic in pristnih istrskih okusov še dolgo nosili v srcu in ga nikakor ne smete zamuditi!

Kaj izlet vključuje:


  • pozno istrsko kosilo s kozarcem vina v kantini
  • srečanje s tartufarjem, prezentacija nabiranja tartufov
  • ogled etnološkega muzeja s staro torklo
  • Ogledi istrskih vasic
  • Istrska “marenda”
  • Vodenje in organizacija
  • cena izleta vključuje DDV

Mnenja naših zadovoljnih strank

 

Najprej hvala za lepo doživetje na Boškarinovem pohodu. Bila sem že z mnogimi organizatorji, planinskimi vodniki in turističnimi vodiči, ampak vaša agencija je nekaj najboljšega. Pravi pristop, prave vsebine, prava družba...skratka vse je na svojem mestu.

ga. Nada, Ljubljana

Zahvaljujemo se vam za res prijeten izlet ob spremljavi vašega prijetnega vodnika. Z vsem smo bili zelo zadovoljni.

ga. Mihaela Perčič, Zavarovalnica Triglav

© Vse pravice pridržane 2022 Autentica