Kulinarična treking avantura z baklami v Slovenski Istri - Enodnevni izleti

Kulinarična treking avantura z baklami v Slovenski Istri

Izkoristite kratek zimski dan in pojdite z nami na nepozabno večerno avanturo ter odkrivajte eno od istrskih vasic v soju bakel in zvezd!

Cena izleta:

od 62,90€ na osebo

Kam vas peljemo:

OBISK ISTRSKEGA VINARJA Z DEGUSTACIJO VIN OB DOMAČEM NAREZKU > OBISK OLJARNE > PRIŽIG BAKEL OB SKRIVNOSTNEM ZNAMENJU > DEGUSTACIJA "antištrigina" > TREKING Z BAKLAMI > ODLIČNA ISTRSKA VEČERJA


ŽELIM PODROBNEJŠO PONUDBO

Opis izleta:

Istra je polna skrivnosti, ko pa jo zvečer zakrije mrak, na plano vzniknejo čudežna bitja… Izkoristite kratek zimski dan in pojdite z nami na nepozabno večerno avanturo in eno od istrskih vasic odkrivajte v soju bakel in zvezd! Pokukajte v tukajšnje domačije, pokramljajte z domačini, odkrijte kulinarične skrivnosti ter se razvajajte ob tradicionalnih okusih Istre!

Program je oblikovan posebej za družbe in kolektive, ki želijo popestriti prednovoletno popoldansko druženje! Tudi tema nas pri tem ne ustavi!

Kaj izlet vključuje:


  • Vodena avantura z baklami po izbrani istrski vasici (vodnik, spremljevalec, najem bakel in ostalih pripomočkov)
  • Obisk istrskega vinarja z degustacijo odličnih vin ob istrskem narezku
  • Pogled v oljarno in degustacija oljčnega olja
  • Odlična istrska večerja na podeželju
  • Drobno presenečenje med trekingom
  • Vodenje in organizacija

Mnenja naših zadovoljnih strank

 

Kljub burji in nizki temperaturi, ki sta nas spremljali in premrazili do kosti smo začutili domačnost Slovenske Istrske pokrajine. Mraz nas ni motil, kajti srečanje in gostoljubnost pristnih in srčnih domačinov je ogrelo naša srca in duše. Domov smo odhajali z lepimi in toplimi občutki. Veseli in zadovoljni smo , da smo dan preživeli v vaši družbi. Zato se zahvaljujemo vodniku in seveda vašemu celotnemu kolektivu.

ga. Metka Kaš, Jadralni klub Ravbar

Želela bi se vam zahvalit za čudovit vikend. Že sam program je krasen, saj smo spoznali kraje Istre na res izviren in pristen način. Čarobnost dnevu pa je vsekakor dodal vaš vodnik. Niti za trenutek nismo občutili napetosti zaradi časovne koordinacije, ki je vsekakor bila potrebna, sledil je našim željam, se prilagodil, dovolil, da smo uživali v klepetu, hrani, pijači, ... bil je del skupine in ne "in charge" vodič. Zagotovo še kdaj obiščemo hotel Stara Šola: ambient, zajtrk, ljudje. Kar ostali bi tam...z vinom vašega vinarja , bobiči in figovo marmelado na turistični kmetiji in kratkočasno zgodbo vaškega mežnarja... Zagotovo se še kdaj oglasimo pri vas.

ga. Tina Breznik, PRVA-K klinika za male živali d.o.o.

Preživeli smo zelo lepo popoldne (da ne omenim večera) in prav gotovo se še vidimo.

ga. Valentina, Zdravstveni dom Postojna

© Vse pravice pridržane 2024 Autentica