Popolno doživetje Krasa - Enodnevni izleti

Popolno doživetje Krasa

Doživite Kras do popolnosti! Zabavajte se v kraškem podzemlju s team building izzivom in se kulinarično razvajajte pri prisrčnih Kraševcih!

Cena izleta:

od 49,90€ na osebo

Kam vas peljemo:

jama "Hudičeva prekajevalnica mesa" (s team building izzivom) > kraška malica na osmici > očarljivi Štanjel > zgodba o teranu in pršutu > večerja na idilični kraški domačiji


ŽELIM PODROBNEJŠO PONUDBO

Opis izleta:

Si želite kraško kulinarično doživetje popestriti z zabavnim team building izzivom? Potem je Popolno doživetje Krasa idealen program za vas!

Dopoldne se bomo zapeljali na avtentičen ogled jame v spremstvu izkušenega jamarja. Ogled je res avtentičen, ker jama nima infrastrukture (ni osvetljena in nima asfaltiranih poti). V roke boste dobili ročne svetilke in se po polžastem stopnišču odpravili na zelo zanimiv ogled kraškega podzemlja. V jami bo jamar izvedel tudi zanimiv team building izziv, ob katerem boste tekmovali v ekipah, krepili timski duh in se ob tem sproščeno nasmejali! Popoldne boste preživeli v osrčju Krasa. Nato se bomo zapeljali na kraško malico na eno izmed osmic oziroma kraških domačij in se sprehodili po čudovitem Štanjelu. Vzeli si bomo tudi čas za kavico in prijeten klepet. Pred večerjo bomo obiskali še enega izmed kraških vinarjev, kjer bomo okušali slastne rezine pršuta ob kozarcu terana in vitovske. Dan pa bomo zaključili na idilični domačiji z okusom po pristnih, kraških dobrotah!

Ste v Štanjelu že bili? Nič hudega! Obisk Štanjela lahko nadomestimo z zanimivim obiskom kraških obrti v eni izmed najlepših kraških vasic.

Kaj izlet vključuje:


  • voden ogled kraške jame v spremstvu izkušenega jamarja
  • pripomočke za izvedbo team building izziva v jami
  • najem ročnih svetilk za ogled jame
  • malico na kraški osmici
  • sprehod po Štanjelu
  • obisk kraškega vinarja z degustacijo pršuta in kraških vin
  • odlična večerja na idilični domačiji
  • vodenje vodnika – domačina
  • stroške organizacije in DDV

Mnenja naših zadovoljnih strank

 

Naša ekipa je navdušena nad izletom! Vse je bilo super, z vodičem smo se odlicno ujeli. Že načrtujemo spomladanski izlet - se vam oglasimo!

ga. Mateja Globokar, kolektiv Splošne bolnišnice Novo mesto, dializni oddelek

© Vse pravice pridržane 2018 Autentica