Naj kraška "banda" - zabavni team building na Krasu - Enodnevni izleti

Naj kraška “banda” – zabavni team building na Krasu

Naveličani klasičnih team building igric? Prelevite se v Kraševce za en dan in uživajte v deželi pršuta in terana!

Cena izleta:

od 66,90€ na osebo

Kam vas peljemo:

KRAŠKO PODZEMLJE: orientacija v temi > KRAŠKA OSMICA: kulinarični izziv > ŠTANJEL: v iskanju kraške "duše" > VINARSKA DOMAČIJA: vinski kviz > KRAŠKA VEČERJA na idilični domačiji


ŽELIM PODROBNEJŠO PONUDBO

Opis izleta:

Bi se radi podružili s svojimi sodelavci izven formalnosti, a obenem okrepili timski duh in izboljšali sodelovanje? Bi radi vse to dosegli brez tečnih team building trenerjev in “učiteljev” ter raje pristno uživali s svojimi kolegi? Vabimo vas na Kras – kjer je vselej krasno, saj lahko šefu vedno rečete: “Alora pridem več kasno!” 🙂

Zato se s svojo ekipo se podajte na Kras in rešujte zagonetke, ki bodo pokazale, koliko je »Kraševca« v vas! Na vsaki izmed lokacij vam bodo Kraševci pripravili zabavno nalogo, ki jo boste morali skupaj z vašo ekipo uspešno rešiti. Spustite se v skrivnostno kraško jamo in rešite skrivnost temnega kvadrata. Izkusite pravo kraško osmico, odkrivajte skrivnosti kraške kulinarike, odklopite se med kamnitimi kraškimi vasicami in skupaj s kraškim vinarjem odkrijte skrbno čuvan recept pridelave najboljšega terana! Za zaključek pa kot pravi kraški “aborigini” uživajte v domači kulinariki in jo nazdravite z odličnim teranom na idilični kraški domačiji! “Originalni” Kraševci pa bodo ocenili katera je najbolj kraška ekipa, ali kot rečemo mi “Naj kraška banda”!

Naj kraško bando lahko organiziramo povsem po meri naročnika (način transferja po programu (kombiji, minibusi, avtomobili; vrsta darila za zmagovalno ekipo, lokacija večerje glede na velikost skupine itd.). Od tega je odvisna tudi natančna cena aranžmaja. Pokličite nas in pripravili vam bomo za zabavni team building na Krasu po vaših željah!

 

Kaj izlet vključuje:


 • obisk kraške jame z jamarjem
 • kraška malica na osmici s pokušino vina v vinski kleti
 • obisk vinske kleti s pokušino vina ob kraškem narezku
 • kraška večerja na idilični domačiji
 • vodnik-animator
 • team building aktivnosti
 • priznanja za udeležence
 • kraška nagrada za zmagovalno skupino
 • transfer na terenu
 • organizacija programa
 • cena dogodka vključuje DDV

Mnenja naših zadovoljnih strank

Imeli smo se SUUUPPPEEERRRRRRR!!! Izredno simpatična vodička nas je z veliko dobre volje, znanja, smisla za humor in občutka za ljudi, popeljala preko izredno zanimivega Krasa. Organizacija na visokem nivoju, res je vse teklo tako kot je moralo. Vaši nasmehi, prijaznost in dobra volja so nas spremljali preko celega dne. Všec nam je bilo, da izlet ni bil samo ogled krajev in nizanje zgodovinskih dejstev na eni strani ali pa izvajanje izključno vratolomnih teambuildingov na drugi strani. Dobili smo vsega po malo in kljub temu vsega dovolj. Rdeča nit izleta, "tekmovanje" skupin za "Naj kraško bando" je v sam dan prineslo še vec zabave in povezovalnosti. Od prvega kontakta z vami je bilo vse tocno tako kot smo se dogovorili in sodelovanje z vami je pravi užitek!

ga. Nina Suvak, KUD Jaka Rabič Dovje-Mojstrana

Na sobotni izlet sem dobila same pozitivne odzive. Zelo nas je navdušil. Všeč nam je bilo, ker so te naloge "team buildinga" popestrile dan in ni bil samo navaden izlet. Naloge smo vsi sprejeli zelo dobro in se ob njih zelo zabavali. Na koncu smo bile vse enotnega mnenja, da je bi čudovit dan, samo malo preveč hrane, s slabimi občutki smo puščale hrano pri večerji, vendar smo bile vse že site. Zelo bi pohvalila tudi vodiča, ki nam je posredoval ogromno informacij in nas prenašal cel dan. Upam, da bomo v prihodnosti še kaj sodelovali - sem si že ogledala vašo ostalo ponudbo na spletnih straneh. Hvala še enkrat za čudovito izkušnjo.

ga. Mateja Kogej Lapajne, kolektiv OŠ Idrija

Mi smo se imeli super. Vse lokacije in izvedba je bila odlična, tako da je dan minil res hitro. Hrane je bilo tudi dovolj.

g. Robert Pestotnik, Mojeleče.si

V petek smo preživeli krasen jesenski dan na Krasu. Zahvaljujemo se vam za izvedbo in organizacijo teambuildinga Naj kraška banda, še posebej hvala vodniku za izjemno vodenje. Skozi zanimive zgodbe smo izvedeli marsikaj novega o tem delu Slovenije in se zraven tudi prijetno zabavali.

ga. Metka Štepec, Trimo

© Vse pravice pridržane 2024 Autentica