Zabavno popoldne z vinskim team buildingom na Krasu - Enodnevni izleti

Zabavno popoldne z vinskim team buildingom na Krasu

Preživite popoldne na zabaven in izviren način s posebnim vinskim team buildingom! Saj veste, na Krasu je VEDNO krasno!

Cena izleta:

od 55,90€ na osebo

Kam vas peljemo:

VINSKI KVIZ (zabavni vinski team building)- odlična večerja na kraški domačiji


ŽELIM PODROBNEJŠO PONUDBO

Opis izleta:

Preživite popoldne na zabaven in izviren način! Zapeljite se med kraške vinograde in kamnite hiške ter si privoščite prav poseben obisk kraške vinske kleti! Odmaknite se od vsakdanjega stresnega komuniciranja s sodelavci in se zabavajte na VINSKEM KVIZU! Tekmovanje ekip pod budnim očesom kraškega vinarja vas bo nasmejalo in sprostilo! Zmagovalci boste prejeli posebno vinsko diplomo in nagrado! Doživetje boste zaključili na eni izmed lepo urejenih kraških domačij s kraško kulinariko!

***Doživetje lahko organiziramo tudi v Vipavski dolini ali Slovenski Istri.

Kaj izlet vključuje:


  • organizacija vinskega kviza v kraški kleti (degustacija 5 vzorcev vin ob narezku, priprava gradiva za izvedbo tekmovanja in nagrade)
  • odlična večerja na kraški domačiji
  • vodenje in organizacijo

Mnenja naših zadovoljnih strank

 

Dogodek nam je odlično uspel in mislim, da so bili vsi izjemno zadovoljni s celotnim programov. Vodnik se je zelo potrudil in nam zelo doživeto predstavil Štanjel in okolico in kasneje odlično, skupaj s somellierjem, izpeljal vinski kviz in degustacijo kraških vin. Izjemno smo prav tako uživali na večerji kjer se zaradi dobrega vzdušja kar nismo mogli odpravit domov. Vsekakor bi se vam želela zahvalit za dobro organizacijo in izbiro lokacij ter za čudovit petkov popoldan, večer in noč. Prav to je naš kolektiv potreboval!

ga. Simona Kopatin, Combic d.o.o.

Celotna organizacija je bila na odličnem nivoju. Po zaslugi vašega vodnika smo Kras spoznali na novo. Hvala za prijeten dan, mogoče pa se drugo leto spet vidimo.

g. Andraž Perko, direktor komerciale, Mersteel SSC d.o.o.

© Vse pravice pridržane 2024 Autentica